Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Team Essex på Magny Cours

Le Mans
Series 

22/03/08 

– testdag 1 og 2
Den første testdag i det midt franske, skulle vise sig at blive en kold fornøjelse. Da vi mødte på banen kl. 08.00 var bane temp. Helt nede på 1 grad. De havde meldt regn, men den udeblev desværre. Vi har været lidt for heldige med vejret, og kunne sagtens have brugt noget regn at test i.
 

Det var meningen at vi skulle have testet WET på Paul Richard i vores foregående test, men banen lukkede simpelthen pga. stormvarsel.

Vejrudsigtens var med os her på Magny Cours, men regnen udeblev desværre her på vores første testdag.


(Foto: Team Essex)

Dagen blev dog ikke spildt, og vi besluttede at teste flere støddæmpere optioner, og andre dæk blandinger. Dagen er gået uden problemer, og begge kører har været i bilen, og de har begge følt sig godt tilpas i Porschen.

Vi er langt fra de eneste der tester, 8 andre teams fra LeMans series har valgt at dele påsken med Team Essex, på Magny Cours.


(Foto: Team Essex)

De lover regn i morgen, lad os håbe at det holder stik.

Magny Cours – testdag 2

Som lovet, ville det regne.

Vi havde dog ikke forestillet os at himlen ville åbne sig over os - konklusion! TESTEN AFLYST.


(Foto: Team Essex)

En kombination af en utrolig lav bane temperatur, og vand i rigelige mængder gør at de data vi får på bilen er ubrugelige.

Et helt andet aspekt er jo at løbet på Barcelona er rent tidsmæssigt utroligt tæt på, og vi ønsker ikke mere arbejde på bilen end højst nødvendigt.

I skrivende stund (kl. 10.05) er teamet i færd med at pakke sammen, og vi vender næsen mod Danmark om ganske få timer.


(Foto: Team Essex)

Turen har ikke været et spild, da man har haft tid til at afprøve indstillinger på bilen som har ligget udover det fastlagte testprogram.

Næste gang vi er samlet, står vi overfor sæsonens første løb – Barcelona.

Michael Freundt


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • John Elgaard Nielsen
  • Team Essex
  • Magny-Cours
  •