Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Dome præsentere deres lukkede LMP1 racer

Le Mans 
22/03/08 

Le MansDen japanske racerbil konstruktør Dome har præsenteret deres lukkede LMP1 prototype, S102 med Judd motor, der skal deltage i årets 24 timers løb på Le Mans, selvom bilen endnu ikke er helt færdig. Det forventes dog at bilen ruller forførste gang inden udgangen af marts.
 

Den ny Dome S102 var bilen Jan Lammers og Racing for Holland ventede længe på, for til sidst besluttede at vælge den fra.
Det bliver nu Dome fabrikken selv der kommer til start med den flotte S102 lukkede LMP1 racer.

Dome S102 er en bland i alt 4 lukkede LMP1 biler, og det er Peugeot, Epsilon, og Lola. Jeg er nu ikke sikker på at denne Dome racer kommer så langt på Le Mans, heller ikke selvom den har en gennemprøvet Judd motor.

Le Mans er et langt og krævende løb, og man kommer ikke igennem dette løb uden at være grundig forberedt, der skal testes mange kilometer med den ny Dome for at det kommer til at hænge godt sammen for dem på Le Mans.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 15/06/08 - Le Mans - Le Mans
  •