Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

26 biler til IndyCar sæsonstart

IndyCar
Series  

21/03/08 

Den 29. marts åbner 2008 IndyCar sæsonen langt om længe. Der er sket dramatiske ændringer i vinterpausen, Champ Car findes ikke længere, Paul Tracy har intet sæde, og der kommer minimum 9 ”nye” kørere i IndyCar seriens første løb i 2008.
 

GAINCO Insurance Indy 300 løbet der bliver afviklet på Homestead ovalbanen i Florida er denne sæsons første IndyCar løb, med 26 startende IndyCars på tilmeldingslisten til løbet.

Conquest, HVM, KV Technology, Newman/Hass/Lanigan og Daly Coyne Racing er alle klar til sæsonstarten, de gamle Champ Car teams som har valgt at flytte deres teams til IndyCar efter Champ Car og IndyCar serien gik sammen, har haft det travlt i marts måned, men de 5 teams stiller op til sæsonens første løb.

Samtidig forventes det at Sarah Fisher stiller op med sit eget team, Sarah Fisher Racing i udvalgte løb gennem sæsonen, Tomas Scheckter kommer også til start i mindst 3 IndyCar løb i denne sæson for Luczo Dragon Racing som er eget af Roger Penske’s søn, Jay Penske.
Samtidig er der stadig en rimelig mulighed for at Walker Racing stiller til start i enkelte løb, det samme gør Beck Motorsport også med Roger Yasakawa som kører. Pacific Coast Motorsport havde oprindeligt håbet på at stille med 2 biler til hele sæsonen, men dette bliver sandsynligvis ikke til noget, men teamet arbejder stadig på at komme til start i denne sæson.

Så hvis vi er meget heldige og alt går efter planen kan vi komme til at se 28-30 biler til nogle IndyCar løb dette år, ud over Indianapolis 500 som har 33 startende biler.

Dette må siges at være noget af et positivt skridt siden de 2 serier blev lagt sammen, før i tiden har både IndyCar Series og Champ Car serien haft problemer med bare at stille med 18 biler til hvert løb.

De 26 biler/kørere til årets første IndyCar løb er:

KørerTeam
AJ Foyt IVVision Racing
Helio CastronevesTeam Penske
Vitor MeiraPanther Racing
Oriol ServiaKV Technology
Ryan BriscoeTeam Penske
Danica PatrickAndretti Green Racing
Will PowerKV Technology
Scott DixonChip Ganassi Racing
Dan WheldonChip Ganassi Racing
Tony KanaanAndretti Green Racing
Darren ManningAJ Foyt Racing
Buddy RiceDreyer & Reinbold Racing
Ryan Hunter-ReayRahal Letterman Racing
Bruno JunqueiraDale Coyne Racing
Mario MaroesDale Coyne Racing
Ed CarpenterVision Racing
Milka DunoDreyer & Reinbold Racing
Jay HowardRoth Racing
Marty RothRoth Racing
Marco AndrettiAndretti Green Racing
Hideki MutohAndretti Green Racing
Ernesto VisoHVM Racing
Franck PereraConquest Racing
Enrique BernoldiConquest Racing
Justin WilsonNewman/Hass/Lanigan Racing
Graham RahalNewman/Hass/Lanigan Racing
Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Homestead
  • 29/03/08 - Homestead - IndyCar Series
  •