Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Audi R10 smadret på Sebring

ALMS 
21/03/08 

American Le Mans SeriesEn ting var de mange tekniske problemer Audi havde på Sebring, noget helt andet er at Alexandre Premat smadrede en Audi R10 i sving 1 på Sebring mandagen efter der var kørt 12 timers løb på selv samme bane.
 

Det er næsten blevet tradition at Audi tester efter 12 timers løbet på Sebring. Desværre har de også flere gange smadret en bil, og mandag efter sebring løbet skete det så igen for Audi Sport North America.

Alexandre Premat blev bragt til det lokale hospital, men den gode nyhed er at Premat ’kun’ har fået en hovedpine efter den voldsomme afkørsel, det ser noget værre ud for Audi R10’eren.


Det var en racer som denne fra 12-timers løbet på Sebring, som Alexandre Premat kørte galt med i mandags.
(Foto: Motorsporten.dk)

Audi vil selvfølgeligt ikke fortælle hvor skadet R10'eren er, men vi kan da håbe at bilen kan genopbygges, for ellers bliver der travlt på Audi race fabrikken i Tykland.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Alexandre Premat
  • Audi Sport North America
  • Sebring
  • 15/03/08 - Sebring - ALMS
  •