Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Kragh og Clioen klar efter vinteren

DM Rally 
19/03/08 

Hvorvidt den overhovedet har været her, kan man stille spørgsmålstegn ved, men ifølge kalenderen, så er vinteren ved at være forbi, og foråret kigger frem rundt omkring i naturen. Med forårets komme, åbnes også en lang række døre og porte til garager og værksteder rundt omkring i Danmark. Nye biler. Gamle biler, men fælles for alle er de gennemrenoveret i vintermånederne og nu er de klar til at komme ud på de lukkede baner og blive prøvet af. Med andre ord. Nu åbnes rally sæsonen 2008.
 

Ib Kragh stiller igen til start med den rappe lille Renault Clio S1600, der siden sidste år har fået ændret lidt på farveskemaet, opgraderet undervognen og tilføjet og udskiftet et par sponsorer. Langfredag bliver første testdag til Rally GP i Kongensbro. Ib og co. har ikke haft tiden til test af Clioen forud for Grand Prixet, da planlægningsarbejdet med DM-2 i Horsens, har taget en stor del af Ibs tid. Han og Mie Petersen er de bærende kræfter bag det første DM i HAMK regi, siden 1995, men det forlyder at de fleste af de større poster, aftaler med myndigheder og lodsejere, samt økonomi mv. er på plads allerede. Tegee Dan Rally 2008 køres i Horsens og omegn d. 31. maj, med centrum hos Triax i Hornsyld og de 183 prøvekilometer ligger i en afstand på kun 7 km. fra Rallycentrum, hvilket gør løbet meget overskueligt og venligt for både publikum og kørere. Løbet krydret med et Rally Sprint på området omkring Triax.

Hvorvidt den nye undervogn på Clioen har givet mere fart og bedre stabilitet i bilen, skal blive spændende at se, men det er den overordnede plan. Om en måneds tid går det løs til DM-1 på Sydsjælland og det er planen at der skal være plads til lidt test inden da, for lige at få teamet og samarbejdet kørt ind i en god rytme igen.

”Vi siger velkommen til EC Sikring, IT Tech og Berg Automobiler som er kommet på listen over sponsorer, og naturligvis også velkommen til alle gengangere fra tidligere. Vi glæder os meget til samarbejdet og håber at kunne repræsentere alle på en god og fornuftig måde i rallysporten”, fortæller Ib Kragh.

IK Rally Racing

Læs mere om:
  • Ib Kragh
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: