Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Supercopa

Christoffer Nygaard tripper for at komme i gang

Supercopa 
18/03/08 

Efter en lang vinter står racer-sæsonen for døren. Christoffer Nygaard indleder SEAT Cup-sæsonen 2008 med træning på Oschersleben den 18. marts
Efter nogle lange vintermåneder er Christoffer Nygaard klar til at tage hul på en ny sæson. Hans anden sæson i SEAT Cup.
 

Tirsdag den 18. marts er kørerne i SEAT Cuppen kaldt til træning på Oschersleben, hvor de for første gang får lov at prøve kræfter med den nye udgave af SEAT Leon Supercopaen. En bil med 300 Hk.


(Foto: Natascha Theisen)

- Det bliver rigtig godt igen at sidde bag rattet, siger Christoffer Nygaard.

Han har store forventninger til denne sæson, og selv om vinteren har været lang at komme igennem, så er tiden ikke blevet spildt. Tvært imod. Christoffer Nygaard har de seneste år været velkendt i motorsportskredse for sin fysiske form. Og vinteren er blevet brugt til at gøre en god fysisk form endnu bedre. Blandt andet med træningslejr på LaSanta.


(Foto: Natascha Theisen)

- Jeg fortsætter træningen også i sæsonen, så jeg kan blive endnu stærkere, fortæller Christoffer Nygaard.

Dog er træningen doseret til at passe perfekt ind i racer-programmet.

Den 18. marts bliver altså den første dag rigtige arbejdsdag for kørerne i den tyske SEAT Cup. Lige som sidste sæson, så kører Christoffer for Team Fischer Racing, som blandt andet omfatter de seneste års mester Thomas Marschall.


(Foto: Natascha Theisen)

Forventningerne til Christoffer Nygaard er, at han i denne sæson blander sig i kampen om podiepladserne og forbedrer sidste års 11. plads i den samlede stilling. Første løbsrunde er 11. til 13. april på Hockenheim.


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  •      ASETEK SIMSPORTS