Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Glock ovenpå igen

Formel 1 
16/03/08 

Spektakulært uheld satte en stopper for tyskerens løb
En tur ud over græsset med en flyvetur og et møde med dækvæggen til følge, kunne for tyske Timo Glock have haft en langt værre udgang. Kort efter løbet havde han det efter omstændighederne godt.
 

Uheldet skete i sving 12 og i forsøget på at få Toyota'en tilbage på banen, ramte bilen en "knold" i græsset og blev sendt op i luften. Herefter ramte den dækbarrieren og spandt en del gange inden den stoppede omkring sving 13. Glock kom ud af bilen ved egen hjælp, men var naturligvis rystet.


Timo Glock under fredagens træning, mens Toyota'en stadig var i et stykke.
(Foto: Toyota F1)

På trods af det voldsomme uheld, så regner Glock med at være klar til næste løb på Sepang-banen i Malaysia. De næste dage vil vise om ryggen reagerer på de voldsomme påvirkninger.


Jarno Trulli i aktion om fredagen.
(Foto: Toyota F1)

Ligesom for Glock, så gik løbet ikke som planlagt for Jarno Trulli i den anden Toyota. Han måtte allerede udgå efter 20 omgange med et elektrisk problem, så Toyota måtte tage tomhændet hjem fra Australien.

Søren Riis

Læs mere om:
  • 16/03/08 - Albert Park - Formel 1 - FIA F1
  •