Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Mel's klumme

Kiesa på glatis

Mel's klumme 
23/01/02 

Så blev det offentliggjort i går at Nicolas Kiesa i den kommende sæson skal køre Formel 3000. Det bringer minder frem fra da det blev offentliggjort at han skulle køre Formel 3 for to sæsoner siden.
 

Dengang sendte Kiesa mig om aftenen en besked om at nu havde han kontrakt med Benetton og det skulle fejres med en tur i skøjtehallen (som ligger tæt på undertegnedes bopæl). Jeg sagde blot tillykke og regnede ud hvornår han ville være ovre i skøjtehallen. Så jeg tog min kæmpe dunjakke på og løb i nattens mulm og mørke over til skøjtehallen.

Da jeg endelig nåede derover kunne jeg overhovedet ikke se Kiesa på banen, men jeg gik alligevel ned til den og spejdede ud over den. Endelig spottede mit øje Kiesa der skøjtede let og elefant henover isen. For ikke at vække for megen opmærksomhed, kaldte jeg stille på Kiesa. Da han endelig fik øje på mig råbte han højt "Hva' så der Melanie". Tro slet ikke at undertegnede blev fuldstændig rød i hovedet!

Jeg gik over til rækværket for at hilse på ham og vi fik en kort snak om kontrakten. Og så var det slut med at være seriøs! Nu skulle den stakkels 15-årige journalist drilles. Hvordan gøres det bedre end at sprøjte is ud over hende? Han viste hvor "dygtig" han var til at tage tilløb og derefter standse brat op så isen blev pulveriseret og smidt i hovedet på tilskueren (= mig!).

Hvad gør man så? Tja, man kan blive nød til at trække på smilebåndet og sige at sådan er de racerkørere bare.

Held og lykke Nicolas med Formel 3000!

Melanie

P.S. Her i Klummen vil jeg meget gerne bringe fødselsdagshilsner til alle jer racerkørere derude, men jeg mangler jeres fødselsdagsdatoer. Er I ikke søde at sende dem til Mel@motorsporten.dk.
På forhånd tak!

Melanie

Læs mere om:
  • Nicolas Kiesa
  •