Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Sebring 12-timer - 1 testsession

ALMS 
10/03/08 

American Le Mans SeriesAudi hurtigst i den første fri test på Sebring
Så er Sebring ugen igang, og Audi Sport North America lagde hårdt ud på Sebring International Raceway med tiden 1:44,093 sat af Allan McNish, i samme bil som Tom Kristensen skal køre, men der er ikke langt ned til rivalerne fra Peugeot, der kunne var 0,244 sekund langsommere.
 

Den anden Audi R10 satte tiden 1:44,459 og var dermed tredje hurtigst i LMP1 klassen.

Vi har ikke set de rigtig hurtige tider endnu. Under den officielle vintertest satte Equipe Peugeot Total teamet tiden1:43,771, og jeg er sikker på at vi kommet pænt stykke under den tid under kvalifikationen på torsdag.

Penske Racing er ikke overraskende hurtigst i LMP2 klassen med deres Porsche RS Spyder. Tiden 1:45,147 blev sat af Timo Bernhard, men de er hårdt presset af to Acura’er fra Andretti Green Racing og Patrón Highcroft Racing.

I GT1 klassen er der heller ikke nogen overraskelse.
Her er Corvette Racing 1 og 2, med Oliver Gavin som den hurtigste med tiden 1:56, 01, efterfulgt af Jan Magnussen, Johnny O'Connell og Ron Fellows i den anden Corvette.
Bell Motorsports' satte tiden 1:59,882 i deres Aston Martin DBR9.

GT2 blev domineret af Risi Competizione og deres Ferrari F430 GT, deres bedste tid var 2:01,423. Lidt overraskende var Flying Lizard Motorsports Porsche med Jörg Bergmeister, Wolf Henzler og Marc Lieb næst hurtigst.
Tafel Racing var tredje hurtigst med den ene af deres Ferrari F430 GT, med tiden 2:01,882.

Der kommer endnu en test midt på eftermiddagen amerikansk tid.

Vejgaard

Læs alt om 12-timers løbet på Sebring.
Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Tom Kristensen
  • Audi Sport North America
  • Corvette Racing
  • Sebring
  • 15/03/08 - Sebring - ALMS
  •      D4 Enterprise Solutions