Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Australiens Grand Prix i fare

Formel 1 
10/03/08 

Bernie Ecclestone har nu offentligt sagt at hvis Australien ikke er villige til at gøre det årlige Formel 1 løb i Melbourne til et natteløb, så bliver der ikke kørt Formel 1 i Australien efter den nuværende kontrakt udløber.
 

”Den eneste måde Australien kan have et Formel 1 løb på er ved at holde det om aftenen australsk tid, ellers kan de europæiske seer ikke se løbet. Det er uacceptabelt at de europæiske TV seer skal op midt om natten for at se Formel 1 fra Australien”, siger Bernie Ecclestone.

Arrangørerne har i år valgt at flytte starttidspunktet på løbet til 15:30 lokalt tid, hvilket betyder at løbet bliver vist senere europæisk tid, men dette mener Ecclestone ikke er nok.
Det store problem er at de australske arrangører ikke vil betale omkostningerne ved at sætte lys op på banen, sådan så løbet kan køres om aftenen.

Den nuværende kontrakt udløber i 2010 så parterne har lidt tid til at løse problemet.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • 16/03/08 - Albert Park - Formel 1 - FIA F1
  •