Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

Johan Jokinen igen bedst i test

Formula Renault
2.0 NEC 

10/03/08 

– denne gang på Zandvoort og på Hockenheim
Johan Jokinen fortsætter med at imponere i test. Den 6. marts var flere teams taget til Zandvoort for at teste på banen, hvor 2. afdeling af NEC-serien køres i slutningen af maj.
 

På en kold, blæsende og snavset bane fandt Johan takterne meget hurtigt, og allerede i anden træning kørte han fra alle. I slutningen af dagen lå tiden på 1.37,857, ca. et sekund hurtigere end pole position i sidste års løb. Johan var meget tilfreds med testen. ”Zandvoort er en sjov og spændende bane, som ligger godt til mig. Teamet har godt kendskab til banen, og var fra starten i stand til at finde en god opsætning til mig. Jeg glæder mig meget til løbet i slutningen af maj, og målet er en podieplads.”


Johan Jokinen på Zandvoort banen.
(Foto: Robert Gieling)

Dagen efter stillede Johan op på Hockenheim til ligeledes en enkelt dags test, og mønsteret var det samme som i Zandvoort. Johan var hurtigst fra første træning, og sådan fortsatte det hele dagen igennem. Dagen sluttede med den hurtigste tid, nogen Motopark Academy kører nogensinde har præsteret på banen. Teamchef Timo Rumpfkeil var meget tilfreds med de to testdage. ”Johan er en ekstremt talentfuld kører, som arbejder meget seriøst og målrettet for at nå sine mål. Han bliver betydeligt hurtigere endnu, og er en af vinderkandidaterne til NEC-serien.”

Næste torsdag tester teamet i Zolder i Belgien, og efter 3 hviledage fortsætter testning i påskeferien med to dage på Nürburgring efterfulgt af to dages officiel test i Oschersleben.

JJRacing


Læs mere om:
  • Johan Jokinen
  •