Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Sebring 12-timer - Peugeot preview

ALMS 
11/03/08 

American Le Mans SeriesPeugeot har ikke lagt skjul på, at deres forkromede mål i år, er at vinde 24-timers løbet på Le Mans, og den reviderede 908 HDi FAP har allerede kørt mange test kilomter.
Årets første store udfordring bliver dog 12 timers løbet på Sebring, som køres den kommende weekend.
 

Peueot har erkendt at man kan teste sig til en masse resultater, men at man får mere erfaring med bilen ved at deltage i løb, derfor er Peugeot til stede på Sebring med en bil.

Det bliver første gang i år de to diesel rivaler - Peugeot og Audi - står face to face i et løb, som de begge to gerne vil vinde, og lige nu er det meget åbent hvem der vil være hurtigst i det løb.

Peugeot har tidligere på året, være på Sebring for at deltage i den officielle vinter test, og her viste Peugeot'en sig at være hurtigere end Audi over en enkelt omgang, men rækker det til en sejr på Sebring?

Vejgaard

Læs alt om 12-timers løbet på Sebring.
Læs mere om:
  • Peugeot Sport
  • Sebring
  • 15/03/08 - Sebring - ALMS
  •