Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Frentzen skal køre Aston Martin

Le Mans 
10/03/08 

Le Mans- på Le Mans
Den tidligere Formel 1 køre Heinz-Harald Frentzen er en mulig kører, når det går løs midt i juni på La Sarthe banen i midt frankrig. Frentzen testede en Aston Martin DBR9 på Paul Ricard i sidste uge.
 

Heinz-Harald Frentzen har ikke gjort meget opmærksom på sig selv, efter hans exit fra DTM ved udgangen af 2006 sæsonen, men i sidste uge, efter den officielle Le Mans series test, var han på banen sammen med 7 andre kandidater og har blev der testet fabrisk Aston Martin DBR9’eren.

Frentzen testede sammen med Robbie Kerr, Ryan Dalziel, Karl Wendlinger, Darren Turner, Antonio Garcia, og Andrea Piccini.

Skulle Frentzen være heldig at blive udvalgt til pladsen så er det første gang siden 1992 han deltager i Le Mans 24-timers løbet, dengang kørte han for Euroracing i en Lola T92/10 i C1 klassen.
Som en sidebemærkning vandt Peugeot det løb med deres Peugeot 905.

Aston Martin skal finde tre nye kører til Le Mans løbet i år, til bil nummer to.
Den første bil er allerede besat med Tomas Enge, Peter Kox og Rickard Rydell.


Læs mere om:
  • Heinz-Harald Frentzen
  • Aston Martin Racing
  • Le Mans
  • 15/06/08 - Le Mans - Le Mans
  •