Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Kim og Kim danner par

DTC Cup 
07/03/08 

Nej, det handler ikke om romantiske følelser mellem to mænd, men om to markante profiler med baggrund i Advan Cup, der i 2008 har besluttet sig for at danne fælles front.
Kim Lund Johansen, Silkeborg, og Kim Holmgaard, Aalborg, er blevet enige om at parkere under samme teltdug i sæsonens otte løbsweekender.
 

- Det var ret oplagt at lave et samarbejde med Kim Holmgaard, da vi jo begge skal køre i Seat Leon i år, fortæller Kim Lund.

For som mange nok har erfaret, skifter Kim Lund i år sin trofaste Peugeot 307 med en top-professionel DTC-racer.

- Bilen er den Seat Leon, Michel Nykjær sidste år vandt ETC-mesterskabet med på Adria Raceway i Italien - faktisk den eneste Seat Leon i WTCC-trim, der nogensinde har vundet et FIA-mesterskab!, beretter Kim Lund om sin investering.


Kim Lund (venstre) og Kim Holmgaard foran teamets Seat Leon DTC-racer.
(Foto: Spider-Web.dk)

Kim Holmgaard, der sidste år sluttede på femtepladsen i Advan-Cuppen, er ikke i tvivl om, at der vil komme positive ting ud af samarbejdet:
- Det er jo en fantastisk mulighed for alle parter, når der pludselig er to Seat’er i samme team. Vi kan drage stor nytte af hinandens viden og erfaring, både under tests og til løb, men også udenfor banen, siger Kim Holmgaard, der glæder sig til at komme i gang igen.

Og den store opmærksomhed, der har været omkring farverne på Kim Holmgaard og Kim Lund's biler på blandt andet DTC-Net.dk, har da også været velbegrundet:
- Womans World-farverne, der har fulgt Team Lund Racing de sidste to år, er blevet til en identitet for os, og derfor bliver begge Seat'erne også i de farver, fortæller Kim Lund. Men hvordan det endelige design bliver, forbliver en hemmelighed mellem sponsorerne og teamet en stund endnu. - Men der er ingen tvivl om, at de vil vække opsigt!, griner han.

Team Lund Racing

Spider-Web.dk
Kim Gripping

Læs mere om:
  • Kim Holmgaard
  • Kim Lund Johansen
  • Team Lund
  •