Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Rallye Deutschland 2008 - prøverne godkendt

WRC 
17/03/08 

World Rally ChampionshipArrangørene af ADAC Rallye Deutschland 2008 har nu fået grønt lys for samtlige specialprøver til løbet, der køres i dagene den 14. til 14. august i Trier området.
 

ADAC Rallye Deutschland 2008 bliver de 10. World Rally Championship løb i Tyskland, og det kommer til at indeholde 19 specialprøver på tilsammen 367 kilometer.

Der lægges ud med 6 specialprøver om fredagen, der primært vil foregå i Mosels vinområder, de strækker sig over 120 kilometer.

Lørdag køres der på Baumholder militær området, hvor der bliver kørt 8 specialprøver, med en samlet længde på 163 kilometer.
SS9 og SS13 bliver den traditionelle Birkenfelder Land specialprøve, som i år bliver kørt i den modsatte retning af tidligere.

Søndagen præges af 2 meget lange specialprøver, hvor der både kan vindes og tabes meget tid - det skal nok gøre løbets sidste dag endnu mere spændende.
Ligeledes skal deltagerne en tur gennem 'Circus Maximus Trier' superspecialprøven.

Den endelige ruteplan forventes offeltliggjort inden for kort tid.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Tyskland
  • 17/08/08 - Tyskland - WRC - FIA VM
  •