Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Tom K går efter rekorden på Sebring

ALMS 
05/03/08 

American Le Mans SeriesAudi har i går officielt meldt ud, at Tom Kristensen også i 2008 er en af topkørerne i mærkets indsats for at vinde de to største løb inden for sportsvogne, Sebring og Le Mans.
 

Allerede i næste uge drager Tom K til Florida, hvor han skal forsøge at vinde sin femte sejr i 12-timers-løbet på Sebring. Danskeren har med fire sejre i forvejen rekorden, som han deler sammen med Audi-kollegaen Frank Biela.

"Jeg glæder mig vildt til at skulle køre Sebring, der er et hårdt løb på grund af den ujævne bane og det store felt. For det første bliver det en ubeskrivelig følelese atter at sidde bag rattet af R10-prototypen, som jeg ikke har kørt siden Le Mans seneste juni. For det andet skal jeg atter dele bil med mine fantastiske kolleger Dindo Capello og Allan McNish. Sammen skal vi også forsøge at vinde Le Mans i år, så Sebring bliver en god generalprøve for både os og Audi," siger Tom Kristensen.

Løbet på Sebring bliver yderligere intensiveret af, at også Peugeot har meldt sin ankomst med sin 908-dieselracer. Sebring bliver således første styrkeprøve mellem årets to store favoritter til Le Mans-sejren.

Audi stiller i Florida med to biler med Marco Werner samt de to unge tyskere Lucas Luhr og Mike Rockenfeller som kørere i den anden R10. Til gengæld har Audi endnu ikke officielt besluttet, om mærket efter Sebring stiller op i resten af den amerikanske Le Mans-serie. Audi har allerede meldt ud, at teamet stiller med to biler i årets europæiske serie, men USA holdes på pinebænken på grund af et lokalt regelsæt, der favoriserer de lettere biler i LMP2-klassen.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs alt om ALMS løbet på Sebring.
Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Audi Sport North America
  • Sebring
  • 15/03/08 - Sebring - ALMS
  •      D4 Enterprise Solutions