Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Aston Martin tilfredse med test

Le Mans
Series 

05/03/08 

Aston Martin motorsportschef George Howard-Chappell var godt tilfreds med den nye Aston Martin motor der ligger i Lola LMP1’et. Aston Martin var med på Paul Ricard banen, hvor de har testet sammen med resten af LMS serien.
 

Det var de 3 Aston Martin kørere, Tomas Enge, Stefan Muche og Jan Charouz der stod for testen.

Teamet var omkring 2,5 sekunder langsommere end den hurtigste Audi og det er man fra Aston Martin’s side meget tilfreds med, taget i betragtning at det er første år med det nye Lola LMP1/Aston Martin projekt.

”Alt er gået rigtigt godt, vi sluttede efter Audi, men vi er tilfredse med vores program for testen”, udtaler George Howard-Chappell.

Da Aston Martin motoren og Lola LMP1 chassiset er helt nyt koncentrerede teamet sig ikke om at sætte hurtige omgangstider, men mere om at få det tekniske på bilen til at virke.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • 15/06/08 - Le Mans - Le Mans
  •