Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Am

Tidligere Formel 2000 mester i koma efter ulykke

Grand Am 
04/03/08 

Amerikaneren Jason Workman, som mange danske fans husker fra hans sejr i det danske Formel Ford 2000 mesterskab i 1999 for Racing Denmaek teamet, ligger efter en alvorlig ulykke i USA i koma på St. Marys hospital, West Palm Beach i Florida med alvorlige bryst- og hovedlæsioner.
 

Ulykken, som opstod på en særdeles ulykkelig måde, skete under en session, hvor Jason Workman kørte træning med en elev på Moroso Motorsport Park i en Ariel Atom2 åben sportscar.
Der var hård blæst på banen. Og på grund af et meget kraftigt vindstød blev en vandtønde af ialt 10, som anvendtes til at fastholde teamets teltoverdækning, revet op i luften, og traf efterfølgende Jason Workman, der i det samme kørte forbi på banen.

Jason Workman, der bor i Braselton, Gainesville, er også kendt fra American Le Mans Series, hvor han i LMP og GT klassen har kørt mod flere danske kørere.
Han skulle i år køre en BMW 330 i Grand American klassen.

Herfra ønskes Jason Workman en forhåbentlig hurtig bedring efter denne tragiske og mærkværdige ulykke.
Hilsner og opdatering kan følges hans hjemmeside:
jasonworkman.com

Søren Christensen


Læs mere om:
  • Jason Workman
  •      ASETEK SIMSPORTS