Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Ronnie kører Peugeot Spider Cup

207 Spider Cup
DK 

04/03/08 

207 Spider CupRonnie Bremer skal kaste stjernestøv over den nye danske sportsvognsklasse Spider Cup i 2008. Foreløbig skal Bremer, der i 2007 kommenterede DTC på Kanal 5, dele Peugeot-sportsvognen med Mik Kerchlango i fire langdistanceløb.
 

Ronnie vender i år tilbage til de danske racerbaner og får dermed chancen for at vise sin speed for det danske racerpublikum i den nye Spider Cup og langdistanceserien DEC, Danish Endurance Championship.Ronnie skal i de fire langdistanceløb dele den lille Peugeot-sportsvogn med bladudgiver Mik Kerchlango, Charlottenlund. De fire løb finder sted på Ring Djursland og Padborg Park i maj og på Padborg Park i august og oktober.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Det bliver en spændende udfordring at køre langdistanceløb på dansk jord. Og Spider Cuppen har allerede nu en lang række gode kørere tilmeldt, så det bliver spændende at være med til," siger Ronnie Bremer, der i 2007 kørte et enkelt løb på dansk jord.

Kalender for Peugeot Spider Cup 2008
De åbne to-sædede sportsvogne skal udover de to firetimers løb køre to sprintløb ved otte af sæsonens Danish Touringcar Championship-afdelinger

4. maj FDM Jyllandsringen - To sprintløb
10. maj Ring Djursland - Fire timers langdistanceløb
18. maj Ring Djursland - To sprintløb
31. maj Padborg Park - Fire timers langdistanceløb
8. juni FDM Jyllandsringen - To sprintløb
29. juni Padborg Park - To sprintløb
17. august FDM Jyllandsringen - To sprintløb
23. august Padborg Park - Fire timers langdistanceløb
7. september Sturup Raceway - To sprintløb
4. oktober Padborg Park - Fire timers langdistanceløb

Fakta om Peugeot Spider Cup
I løbet af sæsonen vil man derfor kunne opleve flere kørere i samme bil, men det er kun de kørere, som er tilmeldt sprintløbene, der vil score points til den udskrevne Peugeot Spider Cup i de to langdistanceløb.

Peugeot Sport har udviklet en ny motorstyring, der øger effekten på den 1,6 liters turboladede motor fra 175 til 220 hestekræfter, men herudover har man også opdateret bilens styretøj, bremser og aerodynamik, så racerbilen er bedre rustet til den større effekt. Det hele leveres som en samlet opdateringspakke til alle hidtil producerede modeller.

Løbene vil blive transmitteret på Kanal 5 i forbindelse med dækningen af Danish Touringcar Championship.

Bag Kerchlango og Bremer står storsponsoren Clou-Thürmer, der har hovedkontor i Hvidovre.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Mik Rupert Kerchlango
  • Ronnie Bremer
  •