Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Nikolaj Møller Madsen er klar til sæson start

Go Kart 
06/03/08 

Det er med lidt vemod, når hele verdens eliten i go-kart drager til Parma, for at deltage i det traditionelle Margutti trophy d. 6-7 marts. For det bliver sidste gang dette løb afvikles, da banen desværre lukkes.
 

Hele 19 gange har løbet været afviklet til minde om Andrea Magutti, og det har altid været et stort tilløbs stykke for kørere fra hele verden.

I KF3 klassen hvor Nicolaj Møller Madsen skal deltage er der også rekord stor tilmeldelse på 80 kørere fra stort set hele verden, Rusland, USA, Europa og Japan. Der er langt flere som har prøvet at tilmelde sig, men af pladsmæssige årsager er der lukket ved de 80 deltager.

Efter en lidt svag start, er Nikolaj sammen med Tony kart junior team klar til begynde en lang sæson, som ligger ud med 2 løb i Italien først i Parma og ugen efter går til La Conga.

Det bliver første reelle prøve med konkurrenterne inden, WSK sæsonen som starter i La Conga, og alle er med så det bliver et hårdt og kontant løb, hvor det at kvalificere sig til finalen alene er uhyggeligt svært.


Nikolaj er som vi kender ham umådelig optimistisk og i topform, han forbereder sig med resten af DASU´s elite hold.
(Foto: Møller Madsen Presse)

Løbet i Parma kan følges på http://www.kartdromoparma.it/margutti/margutti_e_rego_08.asp
Og Nikolaj Møller Madsen kører med nr. 45 denne gang.


Nikolaj skal køre sit andet løb sammen med TONY kart junior team, ses her i den officielle køredragt sammen med team kammerat Gaku Ishiyama, som kører i KF2.
(Foto: Møller Madsen Presse)

Møller Madsen Presse

Eurosport
Peter Maaløe

Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •