Game Zone

Thor Qualmann på toppen i DRL

Game Zone
04/03/08

For første gang i årets Danish Race Leage-mesterskab var det ikke Kasper Jensen, der stod øverst på podiet. På regnvåde Anderstorp vandt Thor Qualmann 12. løb. Kasper Jensen vandt afdelingens første løb og blev nummer tre i andet løb. Dermed er fortsat suverænt i front af DRL.

Der var håb om første sæsonsejr til en af forhjulstrækkerne i DRL, da Danmarks nok hårdeste online-mesterskab skulle dyste i regnvejr på svenske Anderstorp. Blandt andre Michael Christensen havde i sin SEAT også vist lovende takter op til løbet, men hverken han eller andre BMW-konkurrenter fik for alvor sat trumf på.

Det gjorde derimod BMW-kørerne Kasper Jensen, Michael Rasmussen, Kasper Andersen og Thor Qualmann, der tog sig af podieplaceringerne. Af de fire kørere er Michael Rasmussen den eneste, der ikke kører racerløb i virkelighedens verden også.

Thor Qualmann
(Foto: Regnar Bekker)

Thor Qualmann, der nu har taget sin første sejr i DRL, er 18 år gammel og skal i 2008 køre ADAC Polo Cup.

- Race 2 startede med en super tæt fight, som jeg efter flere omgange vandt. Kasper J, Kasper A og Michael Rasmussen var lige i hælene på mig, så det var med at få trukket afstand hurtigst muligt. Jeg fik et par sekunder til nummer 2 og kunne køre min første sejr i hus, siger Thor Qualmann.

- Jeg synes, det er imponerende at folk uden "virkelighedens" racerviden og erfaring kan være med på et så højt niveau, som DRL er blevet. Men det er super sjovt at bruge noget af ventetiden til det rigtige race på at køre RACE07 med "gutterne" på DRL, slutter Thor

Resultaterne fra Anderstorp betyder, at Kasper Jensen fortsat distancerer resten af feltet, men andenpladsen indtages af Michael Christensen.

Kasper Jensen

Til løbet på Anderstorp satte DRL deltagerrekord med 78 kørere fordelt på fire servere. Serverfordelingen foregår efter en prækvalificering, hvor de hurtigste cirka 25 kørere deltager på server 1, de næste 25 på server 2 og så fremdeles. Resultaterne herunder er top-ti fra server 1.