Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Fluid Motorsport lagde ny lyd på Padborg Park

Formel Ford - DK 
03/03/08 

Fluid Motorsport levede op til sit navn og gennemførte lørdag den første shake down & test dag i silende regn på en stormfuld Padborg Park.
Det var første gang at de nye Duratec motorer fik lov til at lade deres sprøde lyd summe over en dansk racerbane.
 

Testen forløb efter de herskende vejrforhold godt, motorerne virker fint, og de nye væsentligt lettere biler tegner til at blive rigtigt gode.

Til testen havde teamet hentet Marco Sørensen hjem fra England, så han med sin allerede nu store testerfaring fra de mange test som teamet har gennemført i England med de nye fabriksbiler, kunne give uvurderlig feedback på de danske biler. Marco var ikke uventet hurtigst på den våde bane.


(Foto: Fluid Motorsport)

Men en meget positiv overraskelse var den tidligere Gokart kører og gyminasieelev Christian Møller Larsen, der fik logget i nærheden af 90 omgange i løbet af dagen. Christian kørte klogt, lyttede godt til de input han fik om sin kørsel, og blev bedre og bedre gennem test forløbet. Teamet håber på at Christian får det hele til at hænge sammen, så han kan tage imod tilbudet om at køre en af Fluid Motorsports Duratec biler i den danske serie.

Mikkel C. Johansen, der jo som bekendt har overtaget den bil Marco Sørensen kørte til en 9 plads i finalen på Formel Ford Festivalen, var også ude og køre den for ham nye bil. At en duratec formel ford både er lettere, og har en anden vægtfordeling, måtte Mikkel sande et par gange, hvor bane gik i en anden retning end den Mikkel kørte. Mikkel fik dog fulgt pænt med Marco og ser frem til den nye sæson, og ikke mindst få nogle testdage i tørvejr.

På onsdag forsætter Fluid Motorsport sine test på de danske baner, når Sturup Raceway lægger asfalt til. Claus Frøkjær Lorendsen fra Luxemburg, skal have sin debut i en duratec bil. Claus skal i 2008 deltage i den danske serie og udvalgte løb i Bennelux Serien.

"Vi har flere motorer, og opdateringer til bilerne på vej fra fabrikken i england, så på den tekniske side tegner vi til at være godt rustet til sæsonen" fortæller Elvin Nielsen og forsætter: "Vi har et par udlandske kørere i spil til sæderne til den danske serie, men så helst at vi kunne hjælpe et par danske/scandinaviske talenter på vej op af den trappestige vi har i vort team, med muligheden for at komme videre til Formel Ford i England og vores Formel 3 satsning internationalt."

"Så det er lige nu at man skal slå til og tage kontakt til os, hvis man som dansker eller scandinav har ambitioner i denne retning." slutter Elvin Nielsen.

Fluid Motorsport
Flemming Schleimann


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Mikkel C. Johansen
  • Fluid Motorsport
  • Padborg Park
  •