Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Forsythe Racing stopper

IndyCar
Series  

03/03/08 

Gerry Forsythe har valgt at lukke sit legendariske IndyCar team, Forsythe Championship Racing med øjeblikkelig virkning. Forsythe Racing fortsætter dog med at deltage i Atlantic serien. Forsythe Racing vandt CART mesterskabet med Paul Tracy i 2003.
 

Grunden til lukningen har været at Gerry Forsythe ikke har været i stand til at finde pengene til at fortsætte sit IndyCar team med, dette betyder også at Paul Tracy ikke har et sæde i IndyCar Series endnu.
Forsythe startede sit eget team i 1996, før havde han været partner med Kim Green og de vandt sammen Indianapolis 500 i 1995 med Jacques Villeneuve som kører. Forsythe Racing har i de seneste par sæsoner været et af de top teams man skulle slå, hvis man ville finde Champ Car løb, Paul Tracy har i mange år været deres topkører.

Tracy er nu på udkig efter et nyt team at køre for, enten i IndyCar Series eller ALMS.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Forsythe Championship Racing
  •