Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

Johan Jokinen stærkt kørende

Formula Renault
2.0 NEC 

02/03/08 

- i sin første 2008 test
Johan Jokinen, som i 2008 kører for det tyske top-team Motopark Academy i Formel Renault 2.0, kørte sin første test i fredags i Oschersleben. Motopark Academy havde to interne testdage for deres Northern European Cup (NEC) kørere, og Johan sluttede til gruppen på den sidste testdag.
 

Teamets Eurocup kørere deltog ikke i testen pga. testforbud i serien.


Johan og hans race-ingeneer Peter van Leeuwen gennemgår data fra testen.
(Foto: JJRacing)

Trods over 2 måneders vinterpause lagde Johan Jokinen ud med den hurtigste tid allerede i den første træning, og i sin sidste træning med nye dæk forbedrede han sin bedste tid med yderligere 0,7 sekunder. Både Johan og teamet var meget tilfredse med testen, som var den første i en omfattende serie, før sæsonen starter for alvor.


Danmark vs. Brasilien i Oschersleben.
(Foto: JJRacing)

Allerede næste uge fortsætter testene i Zandvoort og på Hockenheim. Motopark Academy har planlagt i alt 13-dages testprogram for Johan før sæsonstart, og udover de tre førnævnte baner tester Johan på Nürburgring, Zolder og Spa. Løbene i NEC-serien starter i slutningen af april på Hockenheim.

JJRacing


Læs mere om:
  • Johan Jokinen
  • Motopark Academy
  • Oschersleben
  •