Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Det ser strålende ud for Kim Lund!

DTC Cup 
01/03/08 

Om han gør rent bord i DTC-mesterskabet i år, er svært at sige. Men én ting er sikker: Bilen bliver skinnende ren! Advan Cup-mesteren har indgået sponsoraftale med Tegee-Dan.
 

Tegee-Dan er leverandør af blandt andet bilplejemidler, og det er da også de produkter, der skal sørge for at Kim kan se ud af forruden når han venter på, at den grønne lampe lyser.


Kim Lund Johansen med salgschef Kim Holmgaard.
(Foto: Spider-Web.dk)

For kort tid siden blev det offentliggjort, at Horsens-virksomheden Tegee-Dan er sponsor på de blå Chevrolet'er, derfor kan det ved første øjekast også virke besynderligt, at samme selskab vil være præsenteret på en anden bil i samme mesterskab. Direktør Gunner Kristensen har en helt anden holdning:
- Vores bilplejeprodukter ligger helt til tops, så vi vil også promoveres i toppen af DTC. Med Chevrolet og Team Lund Racing kan vi både være i toppen af DTC og Privatcuppen på samme tid.

Team Lund Racing præsenterer i den kommende uge teamets Seat Leon-racer for sponsorer og samarbejdspartnere.

Team Lund Racing

Spider-Web.dk
Kim Gripping

Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Team Lund
  •