Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Glimt fra Daytona 500

NASCAR 
28/02/08 

Daytona 500 løbet er nok det mest berømte NASCAR løb, måske endda det mest kendte amerikanske motorsportsevent, og 2008 udgaven er netop blevet afviklet med Dodge køreren Ryan Newman som vinder.
 


Indgangen til Daytona Circuit.
(Foto: Paul Funis Nielsen)

Daytona 500 løbet strækker sig over 200 omgange på ovalvanen i Daytona Beach i Florida, hvilket svarer til 500 miles, og da de var kørt var det som nævnt Ryan Newman der kørte først over målstregen.
Anden pladsen gik også til en Dodge kører, det var Kurt Busch.

Tredje og fjerde pladserne gik begge til Toyota kørere, her var det Tony Stewart foran Kyle Busch.

Bedst placerede Dodge, Chevrolet og Ford kørere finder vi på henholdsvis femte, niende og tiende pladserne, der blev besat af Reed Sorenson, Dale Earnhardt Jr. samt Greg Biffle.

Det imponerende ved dette års Daytona 500 løb var at hele 32 af de 43 startende kørere fuldførte hele distancen på de 200 omgange, og altså var på omgangshøjde med den vindende kører - close race!

Motorsporten har modtaget disse fine billeder fra Paul Funis Nielsen der havde været til Daytona 500 løbet.


Kurt Busch i to'eren der blev to'er - Dodge var iøvirgt repræsenteret på hele 6 placeringer i top10.
(Foto: Paul Funis Nielsen)
Henrik Bess

Læs mere om Daytona 500 løbet.
Læs mere om:
  • Daytona
  •