Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Brian Madsen stopper

DM Rally 
21/01/02 

Et stort kapitel i mit liv er slut. For godt en uge siden besluttede (Ford) Scaniadam som ejer den Ford Puma kit car som jeg har kørt i, at projektet ikke længere skulle fortsætte.
 

Det kommer som et lyn fra en klar himmel og det virker da også helt meningsløst at samarbejdet ophører. MEN - det er et faktum, og jeg har brugt den forgangne uge på at finde mig selv - og arbejdet på alternative løsninger.

Sæsonen er dog så fremskreden at alternative muligheder ikke er mulige. Derfor ligger det nu fast at jeg stopper og ikke er at finde på de danske rally prøver længere.

Jeg og min familie kan dog kigge tilbage på mange spændende oplevelser inden for rallysporten og har da også opnået 2 mesterskaber og mange sejre i den tid jeg har kørt.

Nu vil tiden fremover gå med familien ligesom nye fritids interesser skal prøves af.

Der skal lyde et stort tak til de mange mennesker som har bidraget til den spændende tid jeg har haft i rallysporten, tak for den store indsats sponsorerne har bidraget med og en stor tak for det gode samarbejde der har været med pressen.

Med venlig hilsen
Brian Madsen


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: