Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

CCWS & IndyCar Series

PCM forbliver i ICS/CCWS

CCWS & ICS 
25/02/08 

Et af de mindste team i den nu nedlagte CCWS serie, PCM, har meddelt at de i 2008 vil deltage i den nye sammenlægning af ICS og CCWS.
 

Pacific Coast Motorsports er et af de mindste teams i CCWS, som nu er slået sammen med den konkurrerende serie CCWS. Økonomien blandt andet har gjort at teamet ikke har testet specielt meget, og nærmest slet ikke på ovalbaner, som der køres på primært i ICS. Alligevel tager teamet udfordringen op trods det at mange spekulationer har ført til rygter om at teamet vil begrænse sin deltagelse i ALMS serien.

Team direktør Tyler Tadevic understreger i en erklæring fra teamet, at teamet er fast besluttet på at deltage i den nye sammenlagte serie.

”Vi er glade for igen at have en forenet og sammenlagt serie, som uden tvivl vil forstærke grundlaget for vore partnere. Det er vores helt klare intention hos PCM at vi vil forsætte med vores deltagelse i formel løb. Det er vores mål at stille op i Indy serien ved GANISCO Grand Prixet i Miami med 2 biler. Vi vil arbejde videre med det nye program og er åbne for alle muligheder.”

Udover at teamets deltagelse i den nye Indy serie, så vil teamet også forsætte sin deltagelse i serien lige under CCWS, Formel Atlantic. Det ventes at teamet vil stille op med en af kørerne fra sidste sæson, Alex Figge, i den ene af bilerne. Den anden ventes afsat til mexicaneren David Martinez, som testede for teamet på Sebring i sidste måned.

Dons

Læs mere om:
  • Pacific Coast Motorsports
  •