Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans Series

LMS kontrakter til Ragues og Lahaye

Le Mans
Series 

26/02/08 

Pescarolo Automobiles Group, Saulnier Racing klar med LMP2 deres program
Kun 4 måneder efter Henri Pescarolo og Jacques Nicolet lavede selskabet Pescarolo Automobiles Group, Saulnier Racing er man klar med LMP2 planerne for 2008.
 

Teamet har skrevet kontrakt med Pierre Ragues og Mathieu Lahaye til at køre deres nye LMP2 racer i Le Mans Series og ved Le Mans 24-timers løbet.


Matthieu Lahaye (tv.) og Pierre Ragues (th.) skal køre Saulnier Racing nye Pescarolo racer.
(Foto: Saulnier Racing / Jean Michel Lemeur, DPPI)

Henri Pescarolo er tilfreds med den nye LMP2 racer, som ikke overraskende vil bruge den helt nye Judd DB LMP2 motor, han satser på et helt nyt og ungt fransk køre team som han tror på vil være en del af fremtiden for Pescarolo sport.

Pescarolo LMP2 bilen er bygget med basis i LMP1 bilen, selvfølgeligt med de nødvendige tilretninger så den passer til LMP2 reglementet. Samtidig er det den helt nye Judd V8 LMP2 motor der sidder i bilen.

Det bliver spændende om den nye Pescarolo/Judd DB kan hamle op med Porsche RS Spyder, for det er jo ikke nogen hemmelighed, at Pescarolo er på kundebils markedet, og at Pescarolo Automobiles Group ønsker at sælge flere biler til racing teams.

Teamets planer for 2008 ser således ud:

Le Mans Series: - Barcelona - 6. april
- Monza - 27. april
- Spa - 11. may
- Nurburgring - 17. august
- Silverstone - 14. september

Le Mans 24-timer:
- Test dag – 1. juni
- Race - 14. & 15. juni

Vejgaard

Læs mere om:
  • Pierre Ragues
  • Pescarolo Sport
  • Saulnier Racing
  • Le Mans
  • 15/06/08 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS