Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Villeneuve kæmper for at blive i NASCAR

NASCAR 
24/02/08 

Den tidligere formel 1 verdensmester Jacques Villeneuve er ikke færdig med NASCAR. Han har i hvert fald udtalt at han stadig leder efter et ledigt sæde, efter han blev droppet af Bill Davis Racing.
 

Udtalelsen kom fra Jacques Villeneuve på en pressekonference der blev afholdt på hans restaurant, Newtown i Montreal.
Villeneuve var der sammen med Barry Green, der hjalp ham med at vinde CART mesterskabet og Indianapolis 500 i 1995.

Villeneuves største udfordring er at han ikke har en hovedsponsor som han kan trække med ind i NASCAR, men der arbejdes på sagen.

Hvis det ikke lykkedes for Villeneuve at finde en hovedsponsor, vil han som minimum finde en sponsor så han kan deltage i NASCAR løbet i Montreal.
Løbet der køres i august hedder NAPA Auto Parts 200, og det køres på Circuit Gilles Villeneuve - banen der har fået navn efter Jacques Villeneuve's far Gilles Villeneuve.

Ud over NASCAR, kan du møde Villeneuve på Le Mans igen i år, hvor han igen skal køre en af de flotte Peugeot 908'er i LMP1 klassen.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jacques Villeneuve
  • Gilles Villeneuve
  •