Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Corvette Racing 2008

ALMS
GT Class 

23/02/08 

American Le Mans SeriesVi kunne i torsdags fortælle at Jan Magnussen har forlænget kontrakten med Corvette Racing, og at han skal deltage i American Le Mans Series, samt køre 24-timers løbet på Le Mans.
 

Begge steder skal Jan Magnussen køre i en Chrvrolet Corvette C6.R der køre på E85 brændstof. Sæsonen starter om ganske få uger med det klassiske 12-timers løb på Sebring.

Herefter gælder det hele American Le Mans Series som i år består af 12 løb, og det bliver spændende og se om GT1 klassen i år bliver lidt bredere end den var i 2007, hvor det mildest talt var en tynd kop the.

Man kan undres over hvorfor Corvette Racing finder det attraktivt at køre med i American Le Mans Series, når der findes andre Le Mans serier hvor Corvette kunne promovere deres biler.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • Sebring
  •