Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Jan Magnussen fortsætter hos Corvette

ALMS
GT Class 

22/02/08 

American Le Mans SeriesJan Magnussen har forlænget sin kontrakt med Corvette Racing. Det bliver således den danske racerstjernes femte sæson sammen med det amerikanske sportsvognsmærke og dermed kommer han også til for femte år i træk, at stille op for Corvette i GT1 klassen på Le Mans.
 

Udover 24 timers løbet på Le Mans omfatter Jan Magnussens kontrakt også hele den Amerikanske Le Mans Serie, der i 2008 består af 12 løb. Ved løbene i den Amerikanske Le Mans Serie deler Jan Magnussen, nøjagtig som sidste år, sin Corvette C6.R med amerikaneren og vennen Johnny O’Connell. Ved de tre langdistanceløb Sebring, Le Mans og Petit Le Mans får de selskab af den populære canadier Ron Fellows.


(Foto: Jan Kaiser)

”Jeg ser frem til endnu en sæson for Corvette. Vi har haft et godt, langt og succesrigt samarbejde og det er kun naturligt at bygge videre på det. Jeg befinder mig rigtig godt hos Corvette. Det er et super professionelt team med alle de rigtige mennesker involveret. Sidste år blev vores bil ramt af nogle små fejl, der betød tab af sejre, men vi er i år fokuseret på at rette op på fejlene og gå efter mesterskabet. Vi får både på Le Mans og i den Amerikanske Le Mans Serie konkurrence fra Aston Martin, så vi ser frem til flere klassiske dueller, men gerne med os øverst på skamlen” fortæller Jan Magnussen fra Sebring, Florida, hvor han i øjeblikket tester for Corvette med henblik på det krævende 12 timers løb, der indleder sæsonen i den Amerikanske Le Mans Serie, som starter lørdag den 15. marts.


(Foto: Jan Kaiser)

Jan Magnussen løbskalender med Corvette:

15. marts Sebring, USA
5. april St. Petersburg, USA
19. april Long Beach, USA
26. april Houston, USA
18. maj Utah, USA
14.-15. juni Le Mans, Frankrig
(ikke en del af den Amerikanske Le Mans Serie)
12. juli Lakeville, USA
19. juli Mid-Ohio, USA
9. august Elkhart Lake, USA
24. august Mosport, Canada
30. august Detroit, USA
4. oktober Petit Le Mans, Atlanta, USA
18. oktober Monterrey, USA

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • Le Mans
  • Sebring
  • 15/03/08 - Sebring - ALMS
  •