Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Tom K tilbage i topform

DTM 
22/02/08 

DTMAudi Motorsport har i går offentliggjort navnene på de ni fabrikskørere, der skal forsvare DTM-titlen i 2008-sæsonen.
Som ventet er Tom Kristensen blevet genvalgt til A-holdet, der består af samme kørere som sidste år, det vil sige Mattias Ekström, Martin Tomczyk og Timo Scheider.
 

Nye kørere er den 24-årige brite Oliver Jarvis, der har haft en imponerende formel-karriere og kommer med en dugfrisk sejr i det uofficielle F3-VM i Macau, den 27-årige tysker Marcus Winkelhock, der vikarierede for Tom Kristensen efter DTM-uheldet i 2007, samt den 27-årige englænder Kathrine Legge, der kommer fra det amerikanske svar på Formel 1, ChampCar.


Tom Kristensen er efter vinterpausen fysisk tilbage på højere niveau end før sit alvorlige crash i april.
(Foto: Nils Finderup)

“Det virker som et meget stærkt hold, ifølge vores motorsportchef Dr. Ullrich faktisk Audis stærkeste i DTM nogensinde,” fortæller Tom Kristensen.
“Audi har med dette hold udbygget ambitionen om at præsentere nye, unge kørere på vej frem, og jeg bliver således den ældste Audi-kører i denne sæson. Heldigvis har jeg på det netop afviklede træningssamling for alle kørerne i Tyskland præsteret det bedste fitness-resultat i truppen, resultatet var endda bedre end mit hidtil bedste. Fysisk føler jeg mig omsider tilbage på toppen efter crashet på Hockenheim i april.

Mit mål for 2008 er derfor at gå efter guldet, det vil sige vende tilbage til sejrsskamlens øverste trin, og hvis jeg bare gør det tit nok, regner jeg mig selv blandt kandidaterne til mesterskabet!”

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •