Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Ralf Schumacher til DTM

DTM 
20/02/08 

DTMDet er nu bekræftet at Ralf Schumacher i 2008 sæsonen skal køre i den tyske DTM serie. Mercedes har skrevet kontrakt med tyskeren der ikke kunne få forlænget sin kontrakt med Toyota teamet i Formel 1.
 

Den intense interesse for hvad og hvor Ralf Schumacher skal køre i 2008 sæsonen, er nu udløst. Mercedes har meddelt at Ralf Schumacher skal køre for mærket i 2008. Han kommer dog ikke i en 2008 bil, men må i første omgang nøjes med en 2007 udgave.

Hos Mercedes er man glade for igen at have en stjerne blandt kørerne. Mika Hakkinen har stoppet karrieren, og man mener hos Mercedes at man har fundet den direkte afløser for finnen. Ralf Schumacher bliver dermed endnu en af de mange stjerner i serien.

Det kan allerede måles på billetsalget til de kommende løb i serien. I Tyskland har man allerede lavet de første målinger både før og efter offentliggørelsen. Og den viser at billetsalget steg markant efter at det blev kendt at Ralf Schumacher skal køre i serien. Kontrakten lyder på et år med en option for yderligere et år. Det ventes at Ralf Schumacher får ca. € 1 million for hans deltagelse i DTM serien.

Dons

Læs mere om:
  • Ralf Schumacher
  •