Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Team Essex på Le Mans

Le Mans 
20/02/08 

Le MansLe Mans organisationen har i dag klokken 16.00 offentliggjort startlisten til dette års 24 timers Le Mans, og allerede i debutåret er Team Essex med.
 

Satsningen fra Team Essex gik perfekt. Med vores Porsche RS Spyder LMP2 racer er vi godt rustede til en Le Mans debut. Det er med stor stolthed, at Peter Halvorsen og John Nielsen for første gang ser Team Essex officiel anmelder med eget navn på en Le Mans startliste.


(Foto: Jeppe Rimmen)

”Med denne blåstempling af vores nye projekt ser vi frem til en sæson med rigtig store udfordringer,” siger John Nielsen. ”Dette viser ganske klart, at Team Essex nu er kommet med på den Internationale motorsportsscene. Vi er blevet godkendt af selv de mest kritiske, men vi ved også, at vi nu i teamet har noget at leve op til.”

Team Essex har aldrig været bange for udfordringer eller sat sit lys under en skæppe, og vi vil derfor forberede os, og træne endnu hårdere til denne sæson.

”Det er en kæmpe motivation for hele teamet. Vi kan slet ikke vente!”


Læs mere om:
  • 15/06/08 - Le Mans - Le Mans
  •