Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

112.700 tilskuere til det europæiske Grand Prix

Formel 1 
19/02/08 

Arrangørerne af det europæiske Grand Prix på havnefronten i Valencia, udbyder 112.700 billetter til salg i slutniningen af denne måned.
 

I august måned hvor det europæiske Grand Prix for første gang køres på en bybane i Valencia, ventes der massevis af tilskuere - især spanske. Arrangørerne har meddelt at der vil blive plads til ca. 112.700 tilskuere på lægterne.

Kommer der så mange tilskuere, vil det blive et af de bedst besøgte Formel 1 løb. Længere mod nord i Barcelona, ventes der igen i år et rekordstort publikum. Sidste år var der på løbsdagen lige knap 141.000 tilskuere. I slutningen af denne måned, vil arrangørerne af det europæiske Grand Prix åbne for salget af billetter.

Det forlyder fra det spanske at man er langt fremme med forberedelserne til Grand Prixet. På en del områder er man faktisk længere fremme end planlagt, så alt tyder på et Grand Prix, hvor alt "kører" om man så må sige.

Dons

Læs mere om:
  • Valencia (gadeløb)
  • 24/08/08 - Valencia (gadeløb) - Formel 1 - FIA F1
  •