Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Asia Touring Car Series

Lemvard hurtig i ATCS/WTCC test

ATCS 
14/02/08 

Asian Touring Car SeriesJack Lemvard testede igår en BMW 320I Model E46 i WTCC spec, for at se om han ville være hurtig nok, til at være med i ATCS serien (Asian Touring Car Series), som kores i Asien, hvor de burger samme biler som i WTCC serien.
 

De sidste par år har Franz Engstler været helt suveræn, og har vundet alt, i ATCS serien. Jack Lemvard skulle derfor måle sig med Franz Engstler, da han i givet fald skulle køre for Engstler Motorsport i ATCS serien.

Testen gik rigtig godt
Jack har aldrig kørt med rettet i venstre side, og skiftet gear med højre hånd, da han har boet det meste af sin tid i Thailand, så inden testen var det hans storste bekymring.
Næststørste bekymring var at ikke få nok tid i bilen, da han aldrig havde kørt med baghjulstraek i en touring car, og aldrig før havde kørt på Hockenheim.

Franz Engstler kørte sin hurtigste tid, i 1:09,28, på den bane, som er hans hjemme bane.

Jack fik 2 x 20 minutter i bilen, og kørte 1:10,12, hvilket var 0,84 sekunder langsomere end Franz, efter kun 2 turer i bilen!

Jack’s tider var derfor meget hurtige, hans korte tid i bilen taget i betragtning, og teamet var meget imponeret.

Jack er nu på vej tilbage til Thailand, hvor han sammen med sin Sponsor, “Ocean 1 Tower” , skal se om han kan finde okonomien, til at køre med i ATCS serien.

Italkart (Thailand) Co., Ltd.


Læs også:
12.02.2008 - Måske to danske kørere i ATCC
Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Hockenheim
  •