Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Speedcar Series

Klaus Ludwig gør comeback

Speedcar Series 
14/02/08 

- i Speedcar Series
Phoenix Racing har offentliggjort at veteranen Klaus Ludwig gør comeback. Teamet indsætter en ekstra bil til den kommende weekends løb i Indonesien på Sentul banen.
 


Klaus Ludwig.
(Foto: Natascha Theisen)
DTM veteranen Klaus Ludwig gør comeback i motorsporten. Det sker på Sentul banen i Indonesien, hvor han stiller op for Phoenix Racing. Og det er allerede i den kommende weekend at det sker. Speedcar Series afvikles her i foråret sammen med GP2 Asia serien hvor Christian Bakkerud deltager.

Teamets anden bil køres af Uwe Alzen. Bilen som Klaus Ludwig skal køre i, skal deles af flere celebreties i de resterende løb i denne sæson. Det er takket være et tysk firma med base i de Forenede Arabiske Emirater, som er gået ind som sponsor for bilen. Bilen kommer til at "hedde" ACI Legends Car.

Klaus Ludwig er efterhånden blevet 59 år, og er kendt for en lang karriere i touringcars og sportsvogne. Allermest vel nok for sine mange sejre og mesterskaber i den tyske DTM serie, men også for en enestående sejr i Le Mans, hvor han i en sportsvogn vandt foran langt hurtigere prototyper.

Dons

Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  • Klaus Ludwig
  • Sentul
  • 17/02/08 - Sentul - Speedcar Series
  •      D4 Enterprise Solutions