Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

24 timers international go-kart lob i Thailand

Go Kart 
08/02/08 

Den 9. og 10. februar afholder Thailand sit tredje 24 timers go-kart løb, hvor der er tilmeldt ialt 24 teams, med mellem 4 - 8 kørere per team.
 

Stor favoritterne må nok siges at være team Benfica fra Portugal, og Team Stuttgart som vandt løbet tidligere.

Et nyt hold som må regnes for en outsider, er vores team som hedder “Team Naraya”, som består af 5 kørere, hvoraf vi er 2 fra Danmark - Jack lemvard og Thomas Raldorf.

Vi er teamet op sammen med Jonathan, Pasin og Yong, og vi vil prøve kræfter med de store internationale teams.

Det kan også nævnes at en af de bedste tyske kørere i Formel Renault serien er med i et at de andre teams, den tidligere Rotax Max verdensmester Jason Pringle er med i et team sammen med Formel BMW køreren James Grunwell.
Der er teams fra Kina, Japan, Portugal, Australien, New zealand, Frankring, Tyskland, Philipinerne, England og Thailand.

Vores Team var meget stærkt kørende under træningen i går, torsdag, og satte da også tiden i den 4 timers trænings periode, med en tid på 1:10,114.

Det kneb lidt på den regnvåde bane i tidstagningen, hvor vi blev nummer 5, men alt i alt ser det godt ud for teamet inden starten går lørdag Kl. 06.00 dansk tid.

Team Naraya


Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Thomas Raldorf
  •