Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Kasper skifter fra ARTS til JM

DTC Cup 
12/02/08 

DTC køreren Kasper Jensen fra Ålborg viste sidste år flotte resultater i Danish Touringcar Championships privat cup, hvor han kørte den ene af Autoforum Racing Team Silkeborgs Peugeot 407 racere.
 

Efter en sæsonstart med tilvænning til både den nye bil, samt det for ham nye team, begyndte resultaterne at komme for Kasper Jensen og ARTS teamet, resultater der blev kronet med en 1. plads i privat cuppen ved Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen.

Mange havde derfor regnet det som sandsynligt at Kasper Jensen ville fortsætte i ARTS's Peugeot 407 racer i 2008, men nu er det blevet oplyst at han skifter over til JM Racing.


Kasper Jensen vinker nu farvel til ARTS, for i stedet at køre for JM.
(Foto: Motorsporten.dk)

Hos JM Racing kommer Kasper til at køre i den BMW 320si som fynboen Michael Outzen vandt privat cup mesterskabet med i 2007.
Michael Outzen har tidligere meddelt at han skifter over til Chevrolet teamet, hvor han afløser svenskeren Pontus Mörth som teamkollega til Henrik Lundgaard.

JM Racing har også skrevet kontrakt med Joachim Stephansen, Camilla Stephansen's bror, som skal køre den BMW 320i som Tom Pedersen i 2007 kørte til en 2. plads i DTC privat cuppen.
Tom Pedersen starter sammen med en anden af JM Racings tidligere DTC kørere Peter Ager et nyt team, hvor de skal køre i de to BMW 320 si racere, som sidste år blev benyttet af Jan Magnussen og Jason Watt i Team Den Blå Avis.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Kasper Juul Jensen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • JM Racing
  •