Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Ralf Schumacher vil til DTM

DTM 
12/02/08 

DTMSå tester Ralf Schumacher igen for Mercedes i DTM klassen på Estoril banen i Portugal, ifølge den tidligere formel 1 kører er han interesseret i at køre i DTM serien for Mercedes i 2008.
 

Ralf Schumacher testede denne gang ikke en 2006 racer, men en 2007 Mercedes DTM racer, testen skal ses som en stor mulighed for at Ralf Schumacher i 2008 kører DTM for Mercedes, selv siger han:

”Jeg ville ikke være her og teste, hvis jeg ikke nød at køre bilen, og hvis jeg ikke seriøst overvejede at køre DTM i denne sæson”.
Schumacher er dog klar over at der ligger en hård opgave foran ham, hvis han skal være konkurrencedygtig i en DTM racer, derfor regner han heller ikke med at køre en 2008 racer, men bliver i en 2007 racer i denne sæson.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Ralf Schumacher
  •