Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

DTM-test med ny bil

DTM 
11/02/08 

DTMAudi har i de seneste dage testet igennem på Paul Ricard med henblik på at udvikle 2008-raceren, der i henhold til reglementet er baseret 98 procent på 2007-raceren, men får et andet udseende.
 

Designændringerne sker for at matche den nye gade-A4-model, på samme måde som Mercedes sidste år fik lov til at ændre designet på C-klassen for at matche den nye gade-version.

"Vi har haft både 2007- og 2008-biler i aktion for at køre data hjem, og testen er forløbet fint efter de sædvanlige retningslinier. Der er dog stadig et par intensive test forude, før vi rammer det ønskede niveau. Intet odiøst i det, sådan er det hvert år, når der kun er meget små marginaler at flytte, " siger Tom K efter testen.

Audi har altså et par ekstra parametre at tage højde for i år med det nye chassis, så den seneste test bliver netop nu evalueret minutiøst i alle Audi Motorsports tekniske afdelinger.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Paul Ricard
  •