Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Tom Kristensen er klar til 2008

Le Mans 
08/02/08 

Le MansTorsdag aften var fantastik i det spændende møbelhus Gude indretning i Greve. Ikke blot kunne man blive inspireret af de mange flotte møbler. Danske Tom Kristensen kom direkte fra en lukket DTM test på Paul Ricard, og fortalte om sin karriere i 1½ time.
 

Foredraget var en skøn blanding af en pep talk om at turde tro på sine drømme, og så en masse fakta fra Tom Kristensen’s lange karriere der var tæt på at slutte sidste år da han blev ramt af en alvorlig ulykke ved åbningsløbet til DTM på Hockenheim.


(Foto: Motorsporten.dk)

Tom virker meget klar til at tage kampen i år i DTM serien, og det lyder som om at den viljestærke jyde er tilbage hvor han var før ulykken i 2007. Tom nævnte også at han meget gerne vil have flere sejre på Le Mans, og at han ikke mindst tror på at de vil komme, så vi kan allerede nu glæde os til at se ham på La Sarthe i 2008.


(Foto: Motorsporten.dk)

Aftenen sluttede klapsalver til Tom, som kvitterede med at signere de bøger og andet, som tilskuerne havde med.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •