Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Honda Racing udlover bonus for sejr

Formel 1 
10/02/08 

Hondas Formel 1 team har ikke just været forvænt med sejre. Det får nu en af teamets direktører til at udlove en bonus for en sejr.
 

Kun én sejr i nyere tid, er hvad det er blevet til for Honda i Formel 1. Det får nu en af teamets direktører, John Marsden til at udlove en bonus på 2000 dollars pr. ansat såfremt en af kørerne vinder et Grand Prix i 2008. John Marsden siger at bonussen bliver udbetalt til alle ansatte - høj som lav. Det kan betyde at Honda må slippe i omegnen af godt 1,5 million dollars hvis Jenson Button eller Rubens Barrichello vinder et Grand Prix i år.

John Marsden kom med udtalelsen og løftet ved en konferrence i London tidligere i denne uge. John Marsden siger at bonussen skal styrke sammenhold og motivation i hele teamet. Desuden håber han på at udsigten til den ekstra bonus også vil sikre at medarbejderne bliver hos Honda istedet for at skifte til et andet team.

Dons

Læs mere om:
  • Honda Racing F1 Team
  •