Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Michael Schumacher som teamchef

Go Kart 
08/02/08 

- og måske for en dansk kører
Det har længe været på tale at se Michael Schumacher som teamchef. Nu er det blevet til virkelighed - i karting sporten.
 

Michael Schumacher har sideløbende med sin rolle som konsulent for Ferrari teamet i Formel 1, også beskæftiget sig med hvor han selv kommer fra nemlig karting sporten. Det er nu ganske vist at han sammen med to venner, Peter Kaiser og Thomas Muchow, har startet et karting team, KSM Karting, som har sin base i Bergheim.

Udover at starte teamet, har de herrer bag teamet også set på hvilke kørere der kunne være interessante for dem at få ind i teamet. Planen er at deltage i Deutsche Kart-Meisterschaft med op til 3 kørere. Forløbig har man lavet aftale med rallystjernen Carlos Sainz's søn, Carlos Sainz Jr. og det forlyder også at en dansk kører er inde i billedet til et af sæderne.

Ifølge de foreløbige oplysninger peger pilen på den 15 år unge jyde Bo Sørensen fra Varde, som blandt andet er under Team Danmarks elitetrup i karting og som har gjort sig flot bemærket ved karting løb i udlandet.

Dons

Læs mere om:
  • Bo Sørensen
  • Betty Racing
  •