Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Christian Bakkerud kører GP2 Euro sæsonen

Grand Prix 2 
06/02/08 

Alt imens Christian Bakkerud har travlt med deltagelsen i GP2 Asia serien, har der også været tid til at forhandle en kontrakt på plads til den europæiske GP2 sæson.
 

Det er nu officielt bekræftet fra Super Nova teamet at Christian Bakkerud udover at køre for teamet i GP2 Asia serien, også skal køre for teamet i GP2 Euro serien. Det er denne serie der kører sammen med Formel 1 i de europæiske løb.


Christian Bakkerud
(Foto: GP2 Series)

I sidste sæson havde Christian Bakkerud en del problemer med ryggen, hvilket blandt andet medførte at han ikke fik de resultater hjem som han og hans daværende team havde håbet på. Han fik dog ved flere lejligheder vist sit potentiale. Efter 2007 sæsonens afslutning har Christian Bakkerud dog fået styr på sine rygproblemer og meldes helt klar.


Christian Bakkerud
(Foto: GP2 Series)

Det er da også noget som David Sears, teamejer af Super Nova teamet, har bemærket og ved tests forud for GP2 Asia serien, har det været helt klart at Christian Bakkerud er helt klar. Det første løb i GP2 Asia serien blev dog en noget uheldig affære for Christian Bakkerud der måtte udgå i første afdeling. Men i anden afdeling fik han kørt sig flot op fra bagerste række til en slutplacering som nr. 11.

David Sears udtaler at han har bemærket at Christian Bakkerud er i et væsentlig bedre humør nu end i 2007 og at man allerede nu ser de fremskridt som Christian Bakkerud har gjort. Desuden arbejder han rigtig godt sammen med teamkammeraten Alvaro Parente og at man derfor i teamet håber på en rigtig god sæson - både for teamet og for kørerne.


Christian Bakkerud
(Foto: GP2 Series)

Selv er Christian Bakkerud da også yderst tilfreds med kontrakten.
"Det er en stor dag for mig og viser resultatet af det hårde arbejde i vinterens tests, som både teamet og jeg har lagt for dagen. Der er begrundet håb og tro på i teamet at vi kan nå topresultater i den kommende sæson. Teamet er et topteam som arbejder proffesionelt. Og så er de jo ikke ukendte med danske kørere idet både Jason Watt og Jan Magnussen tidligere har kørt for teamet. Nu arbejder vi på at få mest muligt ud af bilen frem til det næste løb i Indonesien."

Dons

Læs mere om:
  • Alvaro Parente
  • Christian Bakkerud
  • Super Nova
  •