Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Bahrain test - tirsdag

Formel 1 
06/02/08 

På anden dagen af Formel 1 testen på Sakhir Circuit i Bahrain, satte verdensmesteren Kimi Raikkonen fra Ferrari teamet suverænt hurtigste tid - en tid der var over to sekunder hurtigere end pole position tiden fra 2007, og over halvandet sekund hurtigere end dagens næsthurtigste kører!
 

Dagens program for Kimi Raikkonen bestod af gennemførelsen af en hel løbsdistance i race tempo, og det var i slutningen af dette program at han satte dagens hurtigste tid.
Teamkollegaen - testkører Luca Badoer - kørte 64 omgange, hvorunder der blev testet forskellige nye komponenter på Ferrari F2008 raceren, han sluttede dagen på 2. pladsen.

Udover Ferrari teamet var det kun Toyota der testede på Sakhir Circuit i går.
Her var det Timo Glock og Jarno Trulli der var på banen, og for begge kørere stod dagens program på 'udviklingskørsel' på den nye TF108 model.

Tirsdagens tider:

Plac.KørerTeamTidOmg.
1Kimi RaikkonenFerrari1:30,59577
2Luca BadoerFerrari1:32,23064
3Timo GlockToyota1:32,88971
4Jarno TrulliToyota1:33,37960

Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Kimi Räikkönen
  • Luca Badoer
  • Panasonic Toyota Racing
  • Scuderia Ferrari
  • Sakhir
  •