Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Bahrain test - mandag

Formel 1 
05/02/08 

Mens størstedelen af Formel 1 feltet de sidste dage har testet på Jerez banen i Spanien, har Ferrari og Toyota's Formel 1 team været på vej mod Bahrain, hvor de havde deres første testdag i går.
 

Op til 2008 sæsonen blev det reglementsbestemt at de enkelte Formel 1 teams højst måtte teste 30.000 km. i løbet af sæsonen, og for at få det størst mulige udbytte af disse kilometer tog Ferrari og Toyota teamne imod tilbudet om at teste på Bahrain International Circuit, banen som skal afholde 2008 sæsonens tredje løb.

På den første af de tre testdage i Bahrain, var det Ferrari køreren Kimi Räikkönen der satte den hurtigste tid, efterfulgt af teamets faste testkører Luca Badoer.
Dagens program for de to Ferrari kørere stod på forskellige mekaniske tests, afprøvning af nyt elektronisk udstyr, samt setup af Ferrari F2008 raceren til banen i Bahrain.

Toyota teamet stillede med Timo Glock og testkører Kamui Kobayashi, der sluttede dagen på henholdsvis 3. og 4. pladserne.
Begge kørere arbejdede med basis setup på Toyota TF108 modellen.

Mandagens tider fra Bahrain International Circuit:

Plac.KørerTeamTidOmg.
1Kimi RaikkonenFerrari1:32,07968
2Luca BadoerFerrari1:33,32372
3Timo GlockToyota1:33,41872
4Kamui KobayashiToyota1:33,85662

Til sammenligning med ovenstående tider, kan vi nævne at sidste års hurtigst tid i kvalifikationen var 1:31,359, samt at den hurtigste omgangstid i selve løbet var 1:34,067.
Begge disse tider blev sat af Felipe Massa fra Ferrari teamet.

Tirsdag bliver Toyota teamet forstærket med Jarno Trulli.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Kimi Räikkönen
  • Timo Glock
  • Panasonic Toyota Racing
  • Scuderia Ferrari
  • Sakhir
  •