Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

DM6 i Slagelse

DM Rally 
02/02/08 

Så er det en kendsgerning at finaleløbet i årets Rally DM-serie køres i Slagelse 10. - 11. oktober 2008.
 

Peugeot er hovedsponsor. Det passer rigtigt godt ind i den ambitiøse rallysatsning som Peugeot har i dansk rallysport. Peugeot Rally 2008 bliver et 2-dages arrangement på i alt 190km hastighedsprøver i og omkring Slagelse. Løbet tæller samtidig til Historisk mesterskab, så der bliver en god chance for at se motorsport for alle pengene.

Vi får et brag af en DM-finale med hastighedsprøver på op til 35km. Vi får også lidt grus, ca 20km så der bliver lidt for enhver smag.


(Foto: Peugeot Media)

Slagelse har igennem tiderne lagt veje til nogle af Danmarks bedste hastighedsprøver og løbet for igen i år nye dimensioner. Tilbage i 1999 kørte vi også et 2 dages løb med rigtig mange spændende prøvekm, for iøvrigt også med Peugeot som hovedsponsor. Der køres 3-4 prøver fredag aften i mørke og de resterende 150km prøver køres lørdag.

En stærk løbsledelse med Per Nymann og Ole Frederiksen i spidsen, er der garanti for en høj kvalitet udtaler Slagelse Autosport, som med tiden er blevet en af sværvægterne i at arrangere DM-rally.

Peugeot Rally 2008


Læs mere om:
  • Slagelse
  • 11/10/08 - Slagelse - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: