Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Hvem er Johnny Vejlebo Nielsen

207 Spider Cup
DK 

06/02/08 

207 Spider Cup - en af igangsætterne af 207 Spider Cuppen
En af de allerførste til at fatte interesse for de spændende Peugeot 207 Spidere, var Johnny Vejlebo Nielsen. Han er handlingens mand og købte en racer stort set med det samme.
 

Faktisk på samme tid som Leif Grambo og Henrik Spellerberg - som vi tidligere har omtalt - så nyhedsbeskrivelserne af Peugeot 207 Spideren, sad Johnny Vejlebo Nielsen og så de samme beskrivelser. Det var rigtig spændende det her, så det korte af det lange blev at Johnny Vejlebo Nielsen, bad sin svigerfar om at bestille et eksemplar hjem. Dette eksemplar skulle i første omgang udstilles i de 3 Peugeot forretninger som Johnny Vejlebo Nielsen er administrerende direktør for og har part i. Samtigt dukkede en tanke op om at etablere en klasse herhjemme i Danmark for den frække lille racer.


Johnny Vejlebo Nielsen i hans 207 Spider racer
(Foto: Vejlebo)

Svigerfar, Helge Larsen, fik bestilt en racer. Det kom selvfølgelig Peugeot Danmark for øre, og da samtidigt Leif Grambo og Henrik Spellerberg havde lignende planer, så blev der faktisk bestilt 6 stk. racere hos Peugeot i Frankrig. Johnny Vejlebo Nielsen kunne dog ikke være med i opbygningen af klassen, da han på daværende tidspunkt var i gang med en gennemgribende ombygning af den ene af forretningerne. Leif Grambo, Henrik Spellerberg og senere også Thomas Bach gik så i gang med at opbygge klassen, som faktisk på rekordtid fik lagt sit grundlag og blev tilmeldt og godkendt hos de rette instanser. Resultatet er at man nu indenfor godt et år har fået en ny racerklasse klar og deltager blandt andet i en del af DTC weekenderne.


Johnny Vejlebo Nielsens racer i aktion på asfalten
(Foto: Vejlebo)

Senere hen i løbet af 2007 gik Johnny Vejlebo Nielsen i stedet i gang med at få etableret et team, for nu skulle bilen altså ud at køre. På nuværende tidspunkt er teamet, som endnu ikke er navngivet, så godt som på plads, og nu venter Johnny Vejlebo Nielsen kun på at temperaturen stiger og at asfalten bliver tør, så han og de andre mange deltagere i klassen kan komme ud at præsentere og køre i den nye 207 Spider Cup klasse.

Dons

Læs mere om:
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  •